Skip to content

Om os

Revifront er et mindre registreret revisorfirma i Nordsjælland, som har domicil i Erhvervsparken i 3000 Helsingør. Med kommende nye klienter tager vi altid et gratis uforpligtende møde.

Mødet skal bruges til at finde ud af, om vi kan arbejde sammen i mange år fremover. Vi finder også ud af hvilket behov din virksomhed har for en revisor. Mødet bruges endvidere til at undersøge, om vi kan tilføre din virksomhed andet end regnskabs- og bogførings assistance. Det kunne være bedre forsikringer, finansiering, en god advokat eller hjælp til din forretningsplan. Vores klienter er næsten alt fra små iværksættere til mellemstore virksomheder. Vi lægger stor vægt på nær kontakt med vores klienter.

Så kig ind og få en kop kaffe

Mød vores team

Altid klar på at svare på dit spørgsmål

Torben Nilsson
Registreret revisor
tni@revifront.dk
20494835

Jimmy Olsen
Registreret revisor
jo@revifront.dk
20438540

Gitte Tietze
Bogholder
gti@revifront.dk
40309587

Miska Jensen
Bogholder
mj@revifront.dk
40309587

Disse ting tilbyder vi

Revisionen (revisionserklæringen) er med til at sikre, at din aflagte årsrapport giver et retvisende billede. Det såkaldte retvisende billede er et af årsregnskabslovens grundlæggende principper, en såkaldt generalklausul. Det retvisende billede skal opfattes som værende en korrekt præsentation af virksomhedens aktiver, finansielle stilling samt resultat.

Få et uforpligtende tilbud